Despre mine:

 

     Numele meu este Ștefan Mariana Georgiana. Sunt psiholog clinician autonom, terapeut ABA, logoped, formator, mamă, soție, colegă și confidentă.
    Sunt absolventa Facultătății de Psihologie și Științele Educației, departamentul Psihologie. Am absolvit și un master în domeniul Psihologiei, denumit ,,Psihodiagnoză Clinică și Consiliere Psihologică”.
      Dețin atestat de liberă practică în specializarea psihologie clinică, treapta  autonom, eliberat de Colegiul Psihologilor din România;
    De asemenea, dețin atestat de liberă practică practică în specializarea psihopedagogie specială, treapta practicant în supervizare, eliberat de Colegiul Psihologilor din România.
     Sunt înscrisă în Registrul TSA și în registrul psihologilor deținute de Colegiul Psihologilor din România. 

    În prezent, ofer servicii psihologice în mod independent în propriul Cabinet Individual de Psihologie. Acesta este situat în București, Sector 3, zona Piața Muncii – Baba Novac. (în spatele Spitalului Victor Babeș).

    Pentru a oferi servicii psihologice de calitate și cu profesionalism, am urmat și absolvit și alte cursuri de formare continuă. În urma acestor cursuri dețin și alte atestate, acreditări și competențe, astfel:

   1) Cursul ,,Tulburările de limbaj în raport cu tipurile de deficienţe” recunoscut de Colegiul Psihologilor. Acest curs îmi dovedește pregătirea mea profesională în domeniul tulburărilor de limbaj. Absolvirea acestui curs îmi conferă dreptul de oferi servicii în domeniul logopediei, precum:

   ● terapia tulburărilor de limbaj și comunicare pentru persoane diagnosticate cu Tulburare de Spectru Autist (TSA);
   ● terapie logopedică pentru dezvoltarea limbajului și comunicării
   ● terapia tulburărilor de ritm şi fluenţă a vorbirii;
   ● terapia mutismului selectiv;
   ● terapia tulburările limbajului scris-citit,
   ● evaluare logopedică şi stabilirea diagnosticului logopedic;
   ● intervenție logopedică: terapia tulburărilor de limbaj, de pronunţie şi comunicare;
   ● terapia tulburărilor de voce,
   ● terapia tulburărilor polimorfe.

   Prin aceste terapii pot ajuta copiii să vorbească mai corect și mai clar.

  2) cursul ,,Elemente Introductive în analiza Comportamentală Aplicată în Tulburarea de Spectru Autist”, recunoscut de Colegiul Psihologilor. Absolvirea acestui curs îmi conferă dreptul de a oferi terapie ABA pentru persoane cu TSA;

   ► înregistrarea mea în Registrul TSA și adeverinţa eliberată de Colegiul Psihologilor atestă dreptul meu de a furniza servicii psihologice pentru persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist;

   3) absolvirea cursului ,,Training în LGBT – Affirmative Practice”- eliberat de Yale School of  Public Health și Rutgers îmi conferă dreptul de a oferi consiliere psihologică primară și suportivă persoanelor care fac parte din comunitatea LGBTQ.

   ► am urmat și 50 ore dezvoltare personală în cadrul Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv Comportamentală.

    pentru mai multe informații accesați:

   pagina de facebook: https://www.facebook.com/p/Psiholog-logoped-terapeut-ABA-Mariana-Georgiana-Stefan-100066698560088/

   pagina de youtube:  https://www.youtube.com/@terapieABA_psihologie

   Tiktok: https://www.tiktok.com/@psiholog_si_terapeut_aba?_t=8jW5fKTdVNx&_r=1

 

   

 

Scroll to Top